


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Класическа рецепта, която сме приготвяли десетки пъти и пак ще ги приготвяме - пиле с грах и моркови
Как да ги приготвите
Как да го приготвите
Ето рецептата
Всички ще питат за още, вкусят ли от това ястие, в което има и портокали, и билки
Тайната е в рецептата, вижте я
Може да приготвяте ястието на всеки празник и то винаги ще бъде гвоздеят на трапезата
Има няколко неща, които е добре да сложите на масата и обичаи, които е добре да спазите и на 26 декември
Макар лесна за приготвяне, постната гозба също си има своите тънкости и специфики, за да се получи така вкусна и ароматна
Да, много прилича на руската, но не е